FORMA PART DEL COL·LECTIU I BENEFICIA’T

TENS UN ESTABLIMENT?

_

Garrotxa Approp és una aplicació mòbil que vol fomentar el consum local, dinamitzar la Garrotxa i fidelitzar els clients, a través d’una xarxa multisectorial d’empreses amb promocions i descomptes.

PARTICIPA-HI!

Si tens un comerç, empresa de serveis o activitats, establiment de restauració o allotjament a la Garrotxa amb venda directa al públic, pots formar part de l’APP Garrotxa Approp. Formar part del projecte t’ajudarà a diferenciar-te, a fidelitzar els teus clients i a visibilitzar el teu negoci.
A més, si formes part d’alguna de les associacions impulsores del projecte, no hauràs de pagar la quota anual!
Consulta-ho als establiments.

FUNCIONAMENT

_

Els usuaris, o Proppers, tindran descarregada l’aplicació mòbil Garrotxa Approp i hi podran trobar el llistat dels establiments adherits.
En el moment de fer una compra en un dels establiments, els Proppers hauran de mostrar el QR de l’aplicació i així acumular el 3% de l’import en la seva “butxaca virtual” del Garrotxa Approp. Aquest moneder virtual serveix tant per acumular vals de promocions com per pagar compres.

BENEFICIS DE FORMAR-HI PART

_

  • Diferenciació d’altres establiments similars.
  • Visibilitat de l’establiment a través de l’app, el web i les campanyes i promocions en mitjans comarcals.
  • Fidelització de clients amb els beneficis exclusius que reben per ser usuaris de l’app.
  • Xarxa de suport de les empreses de la comarca.

SURT DE DUBTES!

Quins beneficis té el Garrotxa Approp per al meu negoci?

El Garrotxa Approp té 5 beneficis principals per als establiments que hi estan adherits:

  • Us fa diferents. Si sou establiments únics o dels pocs del vostre sector que esteu adherits a l’APP, els usuaris segurament us escolliran abans que a la resta d’establiments del mateix sector que no hi estiguin adherits, ja que comprant amb vosaltres estan estalviant.
  • Us dona visibilitat. Us donareu a conèixer a nous clients a través de l’aplicació i de les diferents campanyes de promoció que es fan en l’app, a més dels anuncis a mitjans comarcals.
  • Us ajudarà a fidelitzar clients. Estareu oferint un servei que beneficia els clients i, per tant, us escolliran davant d’altres establiments que no els beneficien directament, i aquesta serà una manera de fidelitzar-los.
  • Us podreu beneficiar econòmicament de les campanyes puntuals. Les guardioles dels usuaris de l’app pugen amb cada compra, però també amb les campanyes i promocions que es fan puntualment per dinamitzar l’app, que podeu trobar-les aquí, i també amb les aportacions de les empreses col·laboradores que donen vals regal als seus treballadors per gastar en el Garrotxa Approp, i que aquests s’hauran de gastar en un o diversos establiments adherits al projecte.
  • Us fa millors. Ajudareu a fomentar el comerç local i això es traduirà en més visibilitat i un distintiu per al vostre negoci. Encara que a la vostra botiga s’hi gastin pocs descomptes, totes les aportacions es bescanviaran a altres establiments de la zona i estareu formant part d’un col·lectiu que són els establiments de la comarca adherits al Garrotxa Approp.
Quin cost suposa formar part del Garrotxa Approp?

Si formes part d’una de les associacions que impulsen el projecte, no cal que paguis la quota anual de 60 €. Si t’adhereixes al projecte a mitjans d’any, només hauràs de pagar la part proporcional.

Tots els establiments han d’abonar un dipòsit de 50 €, que se’ls retornarà si es donen a baixa, només si ho fan després d’un any de formar part del projecte.

A partir d’aquí, només aportaràs un 3% de cada venda que facis en la qual l’usuari et demani de validar l’app.

Com em puc donar d’alta com a establiment adherit al projecte?

Només cal que emplenis les dades a la web i acceptis els termes i condicions. Llavors caldrà que facis l’ingrés del dipòsit i de la quota anual (només si no estàs associat) i et donarem d’alta a l’app. Un tècnic de l’equip vindrà al teu negoci a donar-te la benvinguda al projecte i a ensenyar-te com validar les vendes amb el Garrotxa Approp.

Si els meus clients no es descompten la guardiola virtual en el meu negoci, significa que no m'està funcionant el Garrotxa Approp?

Ni molt menys! Entre els beneficis del Garrotxa Approp, hi ha la difusió i promoció dels establiments, la descoberta i fidelització dels clients, l'enxarxament territorial o la reactivació del consum de proximitat.
Com que al Garrotxa Approp hi ha tantes tipologies d'establiments, en funció de la categoria i els hàbits de compra dels clients pot ser que es tregui profit d'uns beneficis o d'altres.
Tenint en compte, que l'aportació del 3% es farà, tant si es paga amb la guardiola virtual com amb qualsevol altre mètode, el descompte de la guardiola no suposa un benefici més enllà de la compra en si, en canvi, l'elecció de l'establiment i la fidelització, sí que ho és!

Rebré informació sobre les vendes que faci amb el Garrotxa Approp?

Sí, cada mes reps la remesa del que has facturat el mes anterior i l’ingrés o despesa de la diferència entre el que has aportat i el que t’han descomptat els usuaris. La remesa es rep la segona setmana de cada mes (es fa a posteriori per si s’ha de modificar alguna compra).

També enviem un balanç trimestral a tots els establiments adherits, que ens permet veure l’evolució que esteu tenint en el projecte i si cal fer un impuls en els sectors menys beneficiats.

Si em dono de baixa, rebré la remesa de l’últim mes?

Sí, te l’enviarem el mes següent. Per exemple, si et dones de baixa el 15 de gener, la segona setmana de febrer rebràs la remesa dels quinze dies de gener.

Com es gestionen les devolucions dels clients que han pagat amb el Garrotxa Approp?

Les compres fetes amb el Garrotxa Approp no estan subjectes a devolucions monetàries: podran canviar-ho per un altre producte

Em vull donar d’alta, què és el SWIFT?

El cofi SWIFT que et demanem per donar-te d’alta com a adherit, i que també és anomenat BIC, és una sèrie alfanumèrica de 8 o 11 dígits que serveix per identificar el banc quan es fa una transferència internacional. Si no coneixes el del teu banc, pots contactar-hi o fer una cerca ràpida a Google per esbrinar-lo.

ESCRIU-NOS!