Compra sostenible i guanya 25 € cada mes!

Propper més sostenible

Guanya 25 € cada mes fent compres de manera sostenible amb el Garrotxa Approp!

Fent servir el Garrotxa Approp, ja compres de proximitat i fomentes la circularitat en l’economia local, però encara pots ser una mica més sostenible!

Quan vagis a comprar porta la teva bossa, ves-hi a peu o en bici… reduir l’impacte que generem sobre el planeta, et farà guanyar 25 € cada mes!

Quan compris amb el Garrotxa Approp, l’establiment podrà indicar si estàs fent una compra sostenible, marcant-ho a l’app i tu guanyaràs un punt per poder ser el propper més sostenible del mes! Cada mes es donarà un premi de 25 € per gastar amb el Garrotxa Approp a la persona que més punts per sostenibilitat hagi guanyat.

Si encara t’ha quedat algun dubte, fes un cop d’ull a les bases.

BASES DE PARTICIPACIÓ I REQUISITS

La  campanya  “Propper més sostenible”  consisteix a  donar  un  val  virtual valorat en 25 euros a l’usuari que més punts de sostenibilitat acumuli en les seves compres mensuals a través de l’app en els negocis adherits al projecte entre el primer i l’últim dia de cada mes, a partir de febrer de 2024.

Funcionament:

 1. Poden participar-hi tots els usuaris registrats a l’aplicació Garrotxa Approp (www.garrotxaapprop.cat) majors de 16 anys.
 2. Es comptaran totes les compres realitzades a través de l’app entre el primer i l’últim dia del mes, independentment de l’import gastat.
 3. La campanya començarà l’1 de febrer de 2024 i es premiarà un/a propper cada mes.
 4. El o la propper més sostenible s’escollirà revisant a través del gestor de l’app quina és la persona que més punts per sostenibilitat ha acumulat a través del Garrotxa Approp.
 5. La  campanya  contempla un únic guanyador o guanyadora cada mes que no podrà tornar a ser el mateix fins a l’any següent, de tal manera que al llarg del 2024 hi haurà 11 persones premiades.
 6. La persona premiada rebrà un val de 25 € que es podrà gastar només als  establiments  adherits  a l’aplicació i fent ús del Garrotxa Approp. Els 25 € es podran gastar en una o diverses compres.
 7. El val de 25 € no és bescanviable per l’import en efectiu.
 8. L’equip de gestió del projecte es posarà en contacte amb la persona guanyadora per oferir-li el premi a través d’una notificació a través de l’app, el correu electrònic vinculat a la compte i el número de mòbil en cas que el tingui introduït a l’app. En el cas que no l’accepti o que no respongui en 48 hores, es passarà al següent guanyador.
 9. La data límit per gastar els 25 € serà 1 any a partir de la recepció del val. Si  en  aquesta  data  no  s’han  gastat  els  25 €  del  premi, els diners caducaran i retornaran al compte del Garrotxa Approp per a campanyes de promoció i dinamització de l’app.
 10. Totes  les  compres  que  es  realitzin  a  través  de  l’aplicació  acumularan  el 3%  de  descompte  de  l’import  total,  tal  com estableixen les condicions generals del projecte Garrotxa Approp
 11. Per gaudir de la campanya cal tenir actualitzada l’aplicació Garrotxa Approp en l’última versió disponible i haver introduït el seu número de telèfon a l’aplicació.
 12. Només es podrà ser guanyador/a del premi si no s’ha estat premiat en cap de les altres promocions del Garrotxa Approp durant l’any 2024, excepte de la ruleta del Garrotxa Approp.

Seguiu-nos a Instagram per no perdre’t cap sorteig com aquest!