ELS MÉS TOP 2023!

Del 8 al 14 d’abril, participa al sorteig d’instagram de Garrotxa Approp i entra al sorteig d’una panera amb 5 vals de 25 € cada un d’ells per gastar-te en 5 dels 15 establiments més votats per la comunitat propper el 2023: Hostal del Sol, La Casa Blava, Bitxo, Multicines Olot i Porcs Casolans Corominas.

Estigueu atents perquè aquest és el primer dels tres sortejos que farem al llarg de l’any i podreu optar, de nou, a la panera de 5 vals de 25 € per gastar a la resta d’establiments més TOPS del 2023: B-crek Clarà, Can Manxa, Premira, Dmocions, Rest. la Perla, Zig Zag cafè, Mango, Gràfic Roll creatius, Vilarrasa i Bloquera

COM PARTICIPAR

 1. Entra al perfil d’Instagram Garrotxa Approp i segueix-nos, si encara no ho fas! 😉
 2. Fes “M’agrada” a la publicació del sorteig.
 3. Etiqueta als comentaris a una persona que creguis que ha de descobrir el projecte!

Campanya vàlida del 8 al 14 d’abril de 2024.

BASES DE PARTICIPACIÓ I REQUISITS

 1. Del 8 al 14 d’abril de 2024, entra al perfil d’Instagram del Garrotxa Approp @garrotxa.approp, segueix-lo, fes “M’agrada” al post del sorteig i deixa un comentari etiquetant una persona que creguis que ha de descobrir el projecte.
 2. Com més comentaris, més possibilitats de guanyar el sorteig.
 3. Poden participar-hi tots els usuaris registrats a l’aplicació Garrotxa Approp (www.garrotxaapprop.cat), majors de 16 anys.
 4. El sorteig del val es realitzarà en els dies posteriors a la finalització de la campanya.
 5. La quantia del premi seran 5 vals valorats en 25 € i no és bescanviable per l’import en efectiu.
 6. Cada un dels vals es podrà gastar en els següents establiments: Hostal del Sol, La Casa Blava, Bitxo, Multicines Olot, Porcs Casolans Corominas.
 7. La persona guanyadora caldrà que passi per l’oficina de DinàmiG (Agència d’innovació i desenvolupament de la Garrotxa) situada al carrer Tomàs de Lorenzana 15 d’Olot, en horari d’oficina, per recollir els vals.
 8. Si la persona guanyadora té el perfil privat a Instagram és possible que hagi d’acceptar sol·licitud de seguiment abans que puguem contactar-hi per donar-li els vals regal.
 9. Els vals tindran una caducitat de 6 mesos, una vegada tancat el sorteig.
 10. Si la persona guanyadora no respon passades 48 h de l’enviament del missatge via Instagram, se saltarà a la següent guanyadora.
 11. Queden prohibits els perfils falsos, tant per optar al premi com per etiquetar-nos per obtenir més participacions.
 12. Es contactarà la persona guanyadora des del perfil d’Instagram del Garrotxa Approp @garrotxa.approp. Cap altra via de contacte serà vàlida per obtenir el premi.

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

El Garrotxa Approp és un projecte impulsat per l’Associació pel Foment del consum local que compta amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació  de  Comerciants  d’Olot,  la  Plaça  Mercat  d’Olot,  Turisme  Garrotxa, Dinàmig, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, així com amb el suport de Cercle Euram, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i el Fòrum de Bianya.

La  titularitat  de  l’aplicació  Garrotxa  Approp  correspon  a  DinàmiG  (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa), i l’Ajuntament d’Olot n’és el titular de les dades.

L’Associació pel Foment del consum local de la Garrotxa té la  condició  de  tercer  encarregat  del  tractament  de  dades  de  caràcter personal dins del marc d’aquesta campanya.  Per  tant,  s’ajustarà  la  seva  actuació  en aquest  àmbit  a  la  Llei  Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD).

Es  pot  consultar  la  política  de  privacitat  a http://www.garrotxaapprop.cat/politica-privacitat