A la fira de Sant Lluc d’Olot Juga d’Approp

Vine a la Plaça Rector Ferrer d’Olot el 19 i 20 d’octubre i guanya 25 € amb el Garrotxa Approp!

El 19 i 20 d’octubre, tens una cita amb el Garrotxa Approp a la plaça Rector Ferrer d’Olot. Vine a jugar al joc del Garrotxa Approp, encerta la pregunta i participa en el sorteig de 25 € cada hora!

De les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h del 19 i 20 d’octubre de 2024 podràs participar en el joc del Garrotxa Approp a la plaça Major d’Olot, en el marc de la Fira de Sant Lluc.

Podràs tirar el dau del Garrotxa Approp i respondre una pregunta sobre el projecte. Si l’encertes, podràs introduir una butlleta a l’urna i cada hora se sortejarà un val de 25 € per gastar en establiments adherits a l’app.

Si no tens sort, no perdis l’esperança: segueix tirant el dau i demostrant que ho saps tot del  Garrotxa Approp!

BASES DE PARTICIPACIÓ I REQUISITS

Funcionament:

 1. El 19 i 20 d’octubre de 2024 de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h a la plaça Rector Ferrer d’Olot, en el marc de la Fira de de Sant Lluc, tindrà lloc el joc del Garrotxa Approp
 2. El joc consisteix a tirar el dau del Garrotxa Approp i respondre una pregunta sobre la categoria que hagi sortit amb relació al projecte.
 3. En cas d’encertar la pregunta, la persona podrà introduir una butlleta amb les seves dades a dins de l’urna indicada.
 4. Cada hora (aproximadament) s’extraurà una butlleta de l’urna de manera aleatòria i hi haurà una persona guanyadora d’un val de 25 € que se li farà arribar per whatsapp al telèfon mòbil que hagi introduït a la butlleta.
 5. Si la butlleta extreta és d’una persona que ja ha guanyat un premi del Garrotxa Approp durant la jornada, s’extraurà una altra butlleta. Només es pot guanyar un val de 25 € del Garrotxa Approp en el Juga d’Approp 2024.
 6. En total se sortejaran 16 vals de 25 € que no seran bescanviables per l’import en efectiu: només es podran gastar a través dels establiments adherits al projecte.
 7. Els vals tenen una caducitat de mig any natural. Passat aquest temps es retornaran al projecte.
 8. Els participants podran tirar el dau i respondre diverses preguntes. Tot i així, com a màxim es podran introduir 5 butlletes de la mateixa persona a l’urna.
 9. Les persones encarregades del joc del Garrotxa Approp i l’organització de la Fira es reserven el dret de poder cancel·lar la participació a qui ho considerin oportú, ja sigui per mal comportament o per raons d’ordre públic. També es reserven el dret de fer modificacions en la normativa del joc amb la intenció de millorar-lo o fer-lo més amè.
 10. Poden participar-hi tots els usuaris registrats a l’aplicació Garrotxa Approp (www.garrotxaapprop.cat) majors de 16 anys. Si les persones participants no tenen baixada l‘aplicació, podran descarregar-se-la entrant a la web garrotxaapprop.cat.
 11. Les persones menors d’edat podran participar en el joc del Garrotxa Approp tirant el dau o responent les preguntes sempre que vagin acompanyades d’una persona adulta. A la butlleta només hi podran introduir les dades, les persones majors de 16 anys.
 12. L’urna de butlletes no es buidarà fins el final del dia.
 13. L’equip de gestió del projecte es posarà en contacte amb les persones guanyadores per oferir el premi a través d’una notificació a través de l’app, el correu electrònic vinculat a la compte i el número de mòbil en cas que el tinguin introduït a l’app. En el cas que no l’accepti o que no respongui en 48 hores, es tornarà a sortejar el premi i s’extraurà un nou guanyador.
 14. Totes  les  compres  que  es  realitzin  a  través  de  l’aplicació  acumularan  el percentatge  de  descompte  de  l’import  total,  tal com estableixen les condicions generals del projecte Garrotxa Approp.
 15. Les persones participants en el Juga d’Approp accepten que les seves dades personals s’emmagatzemin per ús intern del projecte i accepten que se les contacti per whatsapp per poder rebre el premi en cas de guanyar-lo. També accepten que se les pugui fotografiar per fer comunicació del projecte a través de xarxes socials o altres mitjans digitals.

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

El Garrotxa Approp és un projecte impulsat per l’Associació pel Foment del consum local que compta amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació  de  Comerciants  d’Olot,  la  Plaça  Mercat  d’Olot,  Turisme  Garrotxa, Dinàmig, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, així com amb el suport de Cercle Euram, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i el Fòrum de Bianya.

La  titularitat  de  l’aplicació  Garrotxa  Approp  correspon  a  DinàmiG  (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa), i l’Ajuntament d’Olot n’és el titular de les dades.

L’Associació pel Foment del consum local de la Garrotxa té la  condició  de  tercer  encarregat  del  tractament  de  dades  de  caràcter personal dins del marc d’aquesta campanya.  Per  tant,  s’ajustarà  la  seva  actuació  en aquest  àmbit  a  la  Llei  Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD).

Es  pot  consultar  la  política  de  privacitat  a http://www.garrotxaapprop.cat/politica-privacitat