Participa i guanya 100 € a la Fira del Pessebre d’Olot

Participa a la gimcana i guanya 100€!

Els dies 8, 9 i 10 de desembre vine a la Fira del Pessebre i participa en la gimcana familiar que surt des de la plaça del Mig d’Olot. Si l’acabes, entraràs al sorteig de 3 vals de 100 € per gastar a través del Garrotxa Approp!

El 8, 9 i 10 de desembre 2023, en el marc de la Fira del Pessebre, a la plaça del Mig, al hi trobaràs el punt de sortida de la gimcana familiar nadalenca per la ciutat. Una sèrie de proves per tots els públics, gratuïtes, sense cita prèvia i que si les acabes, et permetran entrar al sorteig de 3 vals de 100 € per gastar a través de l’aplicació Garrotxa Approp.

Entraran al sorteig tots els usuaris registrats a l’aplicació Garrotxa Approp majors de 16 anys que hagin finalitzat la gimcana familiar de la Fira del Pessebre que estarà disponible cada dia de 10 a 14 hores i de 15 a 20 hores a la plaça del Mig. Per participar-hi hauran d’omplir una butlleta amb les seves dades i introduir-la a l’urna de l’estand de “Gira la Fira del Pessebre”.

Després de la Fira s’extrauran les butlletes guanyadores de manera aleatòria i es contactarà amb les persones guanyadores a partir de l’11 de desembre de 2023. Si les persones guanyadores no responen en 48 hores, es tornarà a sortejar i s’extraurà un nou guanyador.

Només s’acceptarà una butlleta per participant i en cas de trobar més d’una butlleta amb les mateixes dades introduïdes, quedarà exclosa del sorteig. No obstant, els participants del sorteig obtindran una participació extra si segueixen el perfil de @descobreixolot a Instagram i indiquen el seu nom de perfil a la butlleta.

En introduir les dades en la butlleta els participants donen el seu consentiment a formar part de la base de dades de #DescobreixOlot i altres projectes afins, així com accepten rebre informació sobre promocions similars. Es podrà cancel·lar la subscripció des del correu electrònic.

S’extrauran 3 guanyadors únics que podran gaudir del premi en l’establiment que desitgin, sempre que estigui adherit al projecte Garrotxa Approp. Es poden consultar els establiments de l’app a través del web o de l’aplicació.

Els premis caducaran al cap de 6 mesos des de l’emissió del val i no són bescanviables per l’import en efectiu.

Per gaudir de la campanya cal tenir actualitzada l’aplicació Garrotxa Approp en l’última versió disponible i haver introduït el seu número de telèfon a l’aplicació.

Només es podrà ser guanyador/a del premi si no s’ha estat premiat en cap de les altres promocions del Garrotxa Approp durant l’any 2023, excepte de la ruleta del Garrotxa Approp.

Seguiu-nos a Instagram per no perdre’t cap sorteig com aquest!